| Harpur's room | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Харпър Дейл Крал на Агроментите
Брой мнения : 1042 Точки : 1147 Reputation : 17 Join date : 01.02.2012 Age : 29 Местожителство : Рейнтаун/окръг Ендет
Character sheet Окръг : Ендет Накратко за героя : Агромент с душа.Най-добрата му приятелка го подържа жив.Имабратовчед ск ойто се мрази и е прослувут с това,че спи с всяка жена.Не може да намери една с която да остане освен ако тя не го грабне с нещо.Мрази монотоният ивот и скуката.Обожава мотори и всичко,което е извън "етикета" на кралският живот.Въпреки,че има такова поведение той отговаря сериозно за народа си и се мъчи да направи всичко за тях. Отличителни белези: Има татуси по ръцете и на левият хълбок.Обица на едното ухо и харесва ланеци.
| Заглавие: Harpur's room Сря Фев 01, 2012 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Изабел Ахел
Брой мнения : 716 Точки : 732 Reputation : 6 Join date : 02.02.2012 Age : 26
Character sheet Окръг : Накратко за героя : Отличителни белези:
| Заглавие: Re: Harpur's room Пет Фев 03, 2012 7:04 pm | |
| Точно в момента съжалявах,че съм облечена така.Искаше ми се да имам по-малко дрехи и по-бързи за сваляне...Работата обаче далеч не беше там.Отделих устни от неговите и го погледнах в очите. Помни на какво те е учила Каталина. Знаех,че с докосване или целувка можех да го убия...Повече ме беше страх да не го убия случайно от колкото другото нещо което ме притесняваше.Впих за секунда устни в неговите след което отново се дръпнах. - Аз...има един проблем...не съм го правила преди... Браво бе!Тръгнала си да правиш секс ама не си го правила преди.Какво си мислиш?Че той ще се занимава с теб ли?За кой път да ти кажа,че си жалка?Ти си го знаеш и без това нали Изабел? Пропя в главата ми Нейно Величество - вътрешния ми глас.Бях напълно съгласна с нея...Всъшност за тези няколко дни се бях съгласявала с вътрешния си глас повече от колкото през целия си живот.Това си беше рекорд Честито на печелившите. Начало тук | |
|
| |
Брой мнения : 1042 Точки : 1147 Reputation : 17 Join date : 01.02.2012 Age : 29 Местожителство : Рейнтаун/окръг Ендет
Character sheet Окръг : Ендет Накратко за героя : Агромент с душа.Най-добрата му приятелка го подържа жив.Имабратовчед ск ойто се мрази и е прослувут с това,че спи с всяка жена.Не може да намери една с която да остане освен ако тя не го грабне с нещо.Мрази монотоният ивот и скуката.Обожава мотори и всичко,което е извън "етикета" на кралският живот.Въпреки,че има такова поведение той отговаря сериозно за народа си и се мъчи да направи всичко за тях. Отличителни белези: Има татуси по ръцете и на левият хълбок.Обица на едното ухо и харесва ланеци.
| Заглавие: Re: Harpur's room Пет Фев 03, 2012 7:27 pm | |
| Дръпнах се леко и погалих косата й: -скъпа Изабел.Нещата се променят с това нали знаеш?-на мен не ми беше проблем да го направя с нея,но...въпреки промяната в годините това с "Щом преспа с дъщеря ми ще я вземеш за жена" .Повечето хора бяха такива.Огледах Изабел и прошепнах: -Знаеш ли...Нищо не се променя.Ще те заболи!-отбелязах и се дръпнах от нея.Седнах на леглото и я придърпах към себе си.Започнах да целувам вратът й и през това време се заех с връзките на корсета,като бавно плата започна да се свлича по нежната й кожа,разкирайки цялата й прелест пред очите ми.Светлината на свещите караше кожата и сякаш да сияе,косата й ухаеше на лавандула а очите и блестяха по онзи прекрасен омагьосващ съзнанието начин.
Беше прелестна. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Пет Фев 03, 2012 8:13 pm | |
| Той седна на леглото и ме придърпа към себе си.Устните му почнаха да се разхождат по вратът ми,а с ръцете се зае да сваля дрехите ми.Аз го исках...знаех,че го искам....с него.Но от всички които познавах не знаех защо точно с него.С най-добрия приятел на братовчедка ми.С краля на Агроментите.Ние имахме разлиа във възраста,но това не ми пречише. Искам го... Дрехите ми вече официално бяха аут от играта.Вече бях само по стуеин и бикини седяща в скута му. - Ще боли ли? Ооо коло тъп въпрос! Знам. Тогава защо го питаш? Не знам. Пак ще ти го кажа - жалка си! Отново проведох кратък диалог със себе си след което просто пропъдих вътрешния си глас надалеч.Натиках го в един шкаф и се върнах в реалноста при Негово Величество. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Пет Фев 03, 2012 8:26 pm | |
| Усмихнах се и пак я целунах: -Да скъпа,ще боли!-целунах я по врата и отново я бутнах нежно на леглото.Застанах над нея и погалих лицето й.Целунах устните й нежно и се изправих.Свалих си тениската и я хвърлих на земята.Застанах между краката й,разкрачвайки я леко.Устните ми намериха нейните.Ръцете ми се плъзнаха по тялото и разкопчавайки сутиена й.Гърдите й бяха с перфектна извивка.Пищни.Зърната й розови и настръхнали.Вдигнах поглед към очите и.Зениците й бяха разширени.Беше възбудена.Желанието ми да я докосна между краката не успя да надделее. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 9:13 am | |
| Устните му се озоваха върхо моите,а ръцете му се плъзгаха по тялото ми...Той махна сутиена ми който сигурно щеше да прави компания на тенисата му.Очите му срещнаха мойте.Беше ме страх в момента,но не знам зареди кое повче...зареди това,че първия ми път ще е с него или,че случайно мога да изсмуча живота му.Мисля,че второто по-ме плашеше.Всичко в мен крещеше,че това е грешно и,че не бива да го правя,но въобще не се подчинявах на вътрешния си глас.Достатъчно си бяхме говорили тея дни с моя вътрешен глас.Сега му беше времето да се скараме отново.Както преди когато въобще не си говорихме...когато все още това нещо не се наричаше съвест или нещо от сорта...То моето не,че ставаше за съвест.Ако ми дадесъвет то определено няма да е нищо хубаво...и все ми се мусеше.... Пропъдих тези мисли от главата си и обвих ръце около вратът на краля като го притисна към себе си,а устните ми се впиха в неговите,а езичето ми се заигра с неговото. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 9:21 am | |
| Целувките й бяха все по-решителни.Ръцете ми я галеха,изучаваха...Усещах някакъв страх в нея,който ме караше да спра и да я попитам какво е,но не и желанието ми.Спуснах устни от нейните почвайки да целувам врата й,надолу към гърдите й засмуквайки зърната й.Ръцете ми се спряха на ръба на бикините й дърпайки го надолу.Когато всички дрехи от нея изчезнаха,освен високите чорапи ,който не исках да свалям.Се изправих и пак я погледнах.Очите й бяха влажни,устните разтворени.Стаята се пълнеше с аромата й.И тогава забелязах как в действителност нейното присъствие пасваше на тази стая.Отиваше й да лежи в леглото ми,да е гола и да ме очаква.Тя бе момичето,което търсех от толкова много време.Изпитвах някакво чувство към нея.Граничеше с омразата,но не бе омраза.Не знаех каков е ,а и не исках да разбирам.Погледът ми се плъзна по извивките на тялото й преди да прошепна: -Готова ли си? | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 9:44 am | |
| Готова ли си? Думите му се завъртяха в главата ми.Погалих го по лицето и се загледах в очите му. Готова ли съм? Кимнах.Глупаво беше да си задавам този въпрос.Особено след като бяхме стигнали до тук...Не знам какво беше това което в мен което ме караше да го направя точно с него...Исках го! - Да... - дори нямаше нужда от думи и все пак го бях казала.Кимането ми просто беше потвърдило всичко.Знаех,че това може да не се хареса на доста хора...,но я чакай!То кой се интересуваше от мен?Аз го исах...исках първия ми път да е с този мъж.И мисля,че и той го искаше...Харесваше ми той самия по един странен начин... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 5:00 pm | |
| Усмихнах се и разкопчах колана на дънките си,после и самите дънки.Някак си не ми се искаше да го напрАвя,но пък и ми се искаше.Бързо свалих дънките си и ги изритах на земята.Застанах над нея и я целунах: -Не знам какво ще усетиш-А и не искам-но само моля те не пищи.Знам,че звучи грубо,но....-поклатих глава и повдигнах бедрата й.Подпрях се на ръце и проникнах в нея.Беше тясна,усетих как сякаш нещо се разкъсва и после чух това което се изтръгна от гърлото й. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 5:17 pm | |
| Да не викам? Надали щях да успея....След малко той проникна в мен и както и очаквах - вих се изтръгна от устата ми.Устните му се озоваха върхо моите приглушавайки писъкъ ми.Обвих ръце около вратът му и забих нокти в кожата му. Помни на какво те е учила Каталина... Отъснах устни от неговите за миг.От устата ми почнаха да излизат стонове на удоволствие.Харесваше ми...болката беше отминала...все още се усещаше,но не беше силна.Впих устни в неговите,а езичето ми се заигра с неговото. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 5:24 pm | |
| Скоро стоновете който се изтръгваха от гърлото й се превърнаха в стонове на удоволствие.Ноктите и се забиваха в гърбът ми,а устните й търсеха мойте.Отговарях на целувките й сдържайки се да не направя някоя глупост като да започна да се движа грубо или по-бързо.Ръцете ми почваха да изтръпват.Тя беше тясна.Не онзи вид тясна,когато в действителност е правила секс,но не и от много време,а другото тясна.Свиваше се от болка и от удоволствие.Преди години спах с едно момиче,но преди това я оправях с пърсти.Тялото и се свиваше или по точно мускулите,едвам изкарах пръстите си от там.Интересно е женското тяло.Красиво интересно и подчертано с хубави дрехи и правилни действия,но в днешно време рядко... | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 6:52 pm | |
| Той се движеше бавно в мен и когато откъснах устни от неговите и го погледнах изглеждаше леко замислен.Интересно ми беше какво си мисли.Искаше ми се да знам...всъшност не знам много дали ми се искаше.Човек ако видеше мойте мисли щеше да избяга...или ако ги разкаже да го тикнат в лудница,а другото което - можеше да ми свие идеята за перфетния роман който щеше да задмине тези на Стивън Кинг. Пропъдих тези мисли и затоврих очи за момент.Искаше ми се...исаше ми се да го опитам.Една част в мен искаше,а друга - не.Не знаех.Не бях се хранила от Агромент до сега...интересно...какъв ли вкус имаха? Пропъдих и тези мисли.Просто не трябваше да мисля за това.Трябваше да помня какво ме е учила Каталина..само едно лек осъсредоточаване докато го гледах в очите или само с докосване...можеше да довете до "вечерята ми". | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 7:03 pm | |
| Погледът ми се прикова към нея и сякаш долових мислите й: -Направи го!ЗНам че го искаш хайде!-дръпнах я върху себе си и я погледнах в очите.Какво ако го направи?Дори и да ме убие?Какво от това....Замислих се за реакцията на Каталина..Не нямаше да мисля за това.Не исках. -Хайде!Не се бави! | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 7:14 pm | |
| Какво? Погледнха го учудено.Не можех да го направя,а той ме канеше да направя точно това...Бях върхо него.Леко се движех,а после легнах и го целунах.Усетих всичо...беше приятно.Енергията му.Живота му.Беше толкова сладко всичко...като късна вечеря...за мен беше точно това. Спри! Вдичко в мен крещеше това,но аз не го правех.Просто се надигнах и погледнха към тавана,а ръцете ми бяха на гърдите му.Харесваше ми и исках още...,но знаех,че скоро ще трябва да спра.Иначе щях да го убия,а убиех ли го то тогава автоматично си подписвах смъртната присъда.Обаче после можех да го върна...,но върна ли го пак си подмисвах смъртта.А и връщането беше строго забранено.Дрън,дрън.Бях чувала тези закони хиляди пъти. Отдръпнах ръцете си от гърдите му,но продължих да се движа.Вече обаче се бях "нахранила".Това си беше странно за доста...или не знам.Ние се хранехме с живота на тези от друга раса,но никога и от тези на нашата. - Как си? - попитах го и го погледнах.Май бях взела твърде много. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 7:22 pm | |
| Усещах как енергиятта ми изчезва.Изабел се хранеше отмен и не спираше.Харесваше и.Ръцете ми бяха на талията й,но не след дълго нямах сили да ги държа там.Когато тя спря не можах да чуя думиет й добре.Усещях как сърцето ми бие бързо,виждах замъглено.Загубих съзнание.Досега само Каталина се бе хранила от мен,но тя беше друг случай тогава виновният бях аз.Енергията която нямах и причината беше че не спя и се изтощавам живеейки на някакви запаси който тя изсмука от мен и ме вкара в несвяст.Съзнанието ми клатеше неодобрително глава.Да беше безсмислено.Но какво красотата убива.Имаше такава песен "Отрова"...Да Алис Купър беше прав. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 7:28 pm | |
| Отговор на въпроса ми не последва.Очите му се затвориха и аз окоорих очи. Да не го бях убила? Той обаче дишаше.Беше в безъснание.Паниьосах се - мислено - и не знаех какво да правя.Как подяволите трябваше да го свестя?Да повикам братовчедк си?Тя знаеше какво да прави,но щеше да попита какво аз правя тук,защо в неговата стая и защо по дяволите той е гол. Това няма да стане...Ще се оправяш сама! Нищо не ми идваше на ум.Дали ако му ударех шамар и му изкрещях нещо щеше да се съвземе?Е ако го ударих и не се свести нямаше да ми направи нищо,а ако се свести след шамара...тогава вече не знам. Това май е единственото що годе логично нещо... Изместих се леко от него.Седях малко над члена му.Наклоних глава на една страна.Погалих го по лицето след което му ударих шамар.Звукът от плесницата отекна в стаята. - Сабуди се по дяволите! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 7:33 pm | |
| Отворих рязко очи и за секунда тя лежеше притисната под мен.Бях я хванал здраво за врата спирайки възможността и да си поеме въздух: -НИкога недей да правиш така!-отхлабих леко хватката около врата й и я погледнах.Бузата ми гореше.ДНешните жени.Защо никога не оставях почивка за мъжа.Дръпнах се от нея й се наведох да взема боксерките си.Обух ги и отидох в банята да измия лицето си. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 7:47 pm | |
| Браво бе!Можеше просто да си го оставиш така!Рано или късно щеше да се свести! Въздъхнах.Докоснах вратът си,а той влезна в банята.Изправих се и също се облякох - по-скоро само бикините и сутиена - след което отидох в банята при него.Облегнах се на касата на вратата и го наблюдавах.Тръгнах към него и се надигнах на пръсти като целунах бузата му където го бях ударила. - Съжалявам. - казах тихичко. - Просто не можех да ви оставя там да лежите в бесъзнание... Пак ли минахме ма Вие?Ти ще се решиш ли къде да стоиш?На "Ти" или на "Вие" ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 7:53 pm | |
| Погледнах я и кимнах: -Да разбира се.Просто...Не го правете повече.-отново минах на официалният език.Дръпнах се от нея и отидох в спалнята. -Нещо за ядене бихте ли желала или не??-погледнах я и се сетих.Вратата е заключена още е рано вечерта. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 8:01 pm | |
| Поклатих глава.Аз си бях взела "дозата" ,но той щеше да има нужда. - И нека минем на ти..беше грешка пак да говоря на вие...и аз нямам нужда,но ти имаш. - казах и седнах на леглото като го погледнах.Съжалявах,че бях взела толкова много от него.Не трябваше да го правя въобще,но всъшност и на крал или кралица не можех да откажеш...дори за такова нещо.Дори и да те накара да го убиеш...аз в такъв случей бих отказала дори това да означава да загубя главата си.Просто никога не бих посегнала на моята Кралица и не само защото ми беше братовчедка. - Добре ли си? - попитах отново. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Съб Фев 04, 2012 8:08 pm | |
| Погледнах я и кимнах: -Да все още дишам,значи съм добре-седнах на леглото до нея и ссе загледах в черният екран на телевизора: -Дават "Великолепната четворка" ако искаш да го гледаме?-попитах ис е обърнах към нея с усмивка.Трябваше ми храна и сън.А скорощеше да се наложи да се видя с Каталина.Отново започвах да ставам жесток.А не исках да нараня още някой. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Нед Фев 05, 2012 8:58 am | |
| Поклатих глава и се приближих към него.Едва ли не не му давах да диша от тази моя близост.Седнха в скута му и го погалих по лицето. - Ти имаш нужда от сън и храна,а до колото знам ще трябва да се виждаш с Каталина тези дни...,а мисля,че никой от нас не иска да и обеснява защо си на това дередже. - аз само си представях как може да раегира братовчедка ми...всъшност не исках да си представям даже как може да раегира.Устните ми отново докоснаха неговите,но за кратко.Отдръпнах се и пак го погледнах в очите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Нед Фев 05, 2012 10:03 am | |
| Гледах я и в действителност не я чувах.Не ми се слушаше.Всяка жена с която преспивах го казваше.Изправих се и отключих вратата: -Искаш ли нещо за пиене?-аз бях жаден и то много.Не знайно защо обаче и много гладен.Дааа....Не бях ял от сутринта.Наведох се и си взех дънките.Обух ги и после пак я погледнах. | |
|
| |
Изабел Ахел
| Заглавие: Re: Harpur's room Нед Фев 05, 2012 10:27 am | |
| Той въобще слушаше ли ме? Въздъхнах.Погледнах го.Този въпрос ми го беше задал поне три пъти от както бях тук! - Не! - отсякох аз.Изправих се и почнах да се обличам.Май въобще не трябваше да идвам....Да,но това го мислеше само една част от мозъкът ми. Преспа с него това исаш нали? Не...исках него! Видяло се е,че няма да го имаш...не разигравай повече драми! Млъкни,млъкни! Затоврих очи за миг след което ги отоврих и приключих с обличането на тази пролета рокля.Вътрешния ми глас отново се беше върнал и поговорил с мен вътрешняи ми глас.Мразех вътрешния си глас,но не можех д кажа нищо.Човек щеше да ме помисли за луда ,че си говоря с онова нещо вътре в мен...ние бяхме двете противоположности или по-скоро то въобще не беше част от мен,а нещо дето само ми пилеше на главата какво не трябва да правя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Harpur's room Нед Фев 05, 2012 3:26 pm | |
| Слязох по стълбите без да й обръщам внимание.Нещо не ми допадаше как се получаваха нещата.Взех си бира и извадих някакво пиле от хладилника.Нямаше никой.Седнах на масата и се опрях на лакти.Отпих голяма глътка от бирата й хванах едно бутче.Впих зъби в месото и не след дълго бях изял почти цялото пиле ,а бирата свършваше.Оставих нещата на масата и се изправих.Обърнах се и видях Хенри. -Какво?-обърнах се към иконома и вдигнах ръце. -Това момиче господарю.Тя вреди на репутацията ви.За вашо добро е да я оставите,дори няма кралска кръв.-Хенри говореше тихо и ме наблюдаваше.В мен се надигна гняв.Излязох от стаята подминавайки го.Качих се по стълбите и я видях. Вече бе облечена: -Тръгвате ли си?И така трябва.Надявам се получихте това за което дойдохте,аз лично ви се насладих определено.-подминах я и отидох до гардероба си вадейки нова тениска. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Harpur's room | |
| |
|
| |
| Harpur's room | |
|