Гласувайте за нас |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 75, на Съб Окт 19, 2024 11:02 pm |
Партньорство | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Домът на Анастасия | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Анастасия де Уинтър Дясната ръка на Кралица на Рейдите
Брой мнения : 911 Точки : 951 Reputation : 8 Join date : 29.01.2012 Местожителство : Рейнтаун
| Заглавие: Домът на Анастасия Пет Фев 03, 2012 8:05 am | |
| | |
| | | Анастасия де Уинтър Дясната ръка на Кралица на Рейдите
Брой мнения : 911 Точки : 951 Reputation : 8 Join date : 29.01.2012 Местожителство : Рейнтаун
| Заглавие: Re: Домът на Анастасия Пет Фев 03, 2012 6:01 pm | |
| -Знам, че не трябва да се разбира - отговорих на въпроса му. Упътих го как се стига до вкъщи и не след много дълго бяхме пред къщата ми. Излязох от колата и извадих ключовете си от чантата. Отворих вратата и с весел лай до вратата притича Айси. -А, да.. малка подробност - казах и погледнах Айси. -Имам куче - добаавих, казвайки вече очевидното и се засмях. Влязох навътре, изчаквайки и Харпър да влезе. | |
| | | Харпър Дейл Крал на Агроментите
Брой мнения : 1042 Точки : 1147 Reputation : 17 Join date : 01.02.2012 Age : 29 Местожителство : Рейнтаун/окръг Ендет
Character sheet Окръг : Ендет Накратко за героя : Агромент с душа.Най-добрата му приятелка го подържа жив.Имабратовчед ск ойто се мрази и е прослувут с това,че спи с всяка жена.Не може да намери една с която да остане освен ако тя не го грабне с нещо.Мрази монотоният ивот и скуката.Обожава мотори и всичко,което е извън "етикета" на кралският живот.Въпреки,че има такова поведение той отговаря сериозно за народа си и се мъчи да направи всичко за тях. Отличителни белези: Има татуси по ръцете и на левият хълбок.Обица на едното ухо и харесва ланеци.
| Заглавие: Re: Домът на Анастасия Пет Фев 03, 2012 6:20 pm | |
| Ухилих се и погалих кучето и по главата: -Супер!-харесвах кучетата.Естествено не си гледах тъй като не можех да си купя ново всеки ден,а околните щяха да го убият с едно докосване. -Сега какво?-задавах този въпрос за пореден път тази вечер.Аз знаех какво ще стане,какво исках да стане,но не знаех и за нея какво е.Подпрях се на стената и огледах къщата.Не беше замък ,но беше доста: -Имаш хубава къща!-довърших на глас и я погледнах,като и смигнах. | |
| Заглавие: Re: Домът на Анастасия Пет Фев 03, 2012 6:30 pm | |
| Ритнах малката топчица на Айси надалеч, за да не ми се мотае в краката и явно започна да си играе с нея, понеже не се появи след това. -Благодаря - казах, относно думите му за къщата. Погледнах празното място в хола, където преди седеше пианото, но вече го нямаше, не и след пожара. Затова сега къщата беше скована от тишина. -Ами какво.. нали дойдохме, за да не сме пред любопитните погледи на зяпачите - казах и се усмиханх, приближавайки се бавно към него. | |
| | | Харпър Дейл Крал на Агроментите
Брой мнения : 1042 Точки : 1147 Reputation : 17 Join date : 01.02.2012 Age : 29 Местожителство : Рейнтаун/окръг Ендет
Character sheet Окръг : Ендет Накратко за героя : Агромент с душа.Най-добрата му приятелка го подържа жив.Имабратовчед ск ойто се мрази и е прослувут с това,че спи с всяка жена.Не може да намери една с която да остане освен ако тя не го грабне с нещо.Мрази монотоният ивот и скуката.Обожава мотори и всичко,което е извън "етикета" на кралският живот.Въпреки,че има такова поведение той отговаря сериозно за народа си и се мъчи да направи всичко за тях. Отличителни белези: Има татуси по ръцете и на левият хълбок.Обица на едното ухо и харесва ланеци.
| Заглавие: Re: Домът на Анастасия Пет Фев 03, 2012 6:46 pm | |
| На свой ред направих няколко крачки към нея и я прегърнах: -Съжалявам.Не знам как да го кажа,но няма да се получи.-поклатих глава.Да дойдох до тук за какво?Нищо.И аз бях този който се дръпна.Погледнах я и казах: -Довиждане красавице.Не се знае кога ще е другата ни среща,но тогава много тайни ще бъдат разкрити!-тръгнах към вратата оставяйки я зад себе си.Не исках да го правя,но го направих.Без поводи за разпри и войни.
П.П. ИЗвинявай,обаче ако искаш ще пишем някой друг път. | |
| Заглавие: Re: Домът на Анастасия Пет Фев 03, 2012 7:11 pm | |
| Може би от това ми олекна, знаейки че нямаше да е правилно. Може би аз щях да спра. Може би щях да се дръпна. Всичко беше "може би", но не съжалявах, че не стана нищо. -До скоро, може би - казах с усмивка и когато тръгна затворих вратата и моментално затърсих дистанцинното на климатика. Кога тук беше станало толкова студено?! Погледът ми отново се плъзна към празното пространство в хола, а пред очите ми сякаш се случваше онова преди 10 години. Разтърсих глава и седнах на дивана. Това беше минало, нямаше да се повтори, той беше мъртъв и нямаше как да се опита отново да ме нарани. Качих се в стаята си и първото, което забелязах, беше как Айси ръфа каишката на една от обувките ми. Оставих я.. и без това вече я беше нахапала. Седнах на леглото и се загледах към кучето, скоро усетих акк започвам да се унасям. Може би текилите бяха виновни за това.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Анастасия | |
| |
| | | | Домът на Анастасия | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |