Добре дошли в Рейнтаун!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Рейнтаун!

Магията витае във въздуха

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Гласувайте за нас
Гласувай за мен в BGTop100.com Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Броя На Посещенията
free online dating siteБезплатен Брояч
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 75, на Съб Окт 19, 2024 11:02 pm
Партньорство
Домът на Анастасия 33kbybo
Top posters
Харпър Дейл
Домът на Анастасия Vote_lcapДомът на Анастасия Voting_barДомът на Анастасия Vote_rcap 
Рейчъл.
Домът на Анастасия Vote_lcapДомът на Анастасия Voting_barДомът на Анастасия Vote_rcap 
Jenna.
Анастасия де Уинтър
Ариа Монгомъри
Нико
Kathalina
Изабел
Мери Болейн
Карина А. Уилсън
Час и дата.
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар

Домът на Анастасия

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Анастасия де Уинтър
Дясната ръка на Кралица на Рейдите
Анастасия де Уинтър

Брой мнения : 911
Точки : 951
Местожителство : Рейнтаун

Домът на Анастасия Empty
ПисанеЗаглавие: Домът на Анастасия   Домът на Анастасия Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 8:05 am

Домът на Анастасия 4237607t
Домът на Анастасия Tumblr_lwrxk9pYyP1r4o890o1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lueyjy5Pi41r39chfo1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lwrn2lRs6I1r8k7tho1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lwpj3lk0h41r8fmsvo1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lvy5l1gYDN1r2a0t0o1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lwopx8RsHU1qbxfoao1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lwml6tvi1h1r12aj9o1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lwrcx4cd8z1r4mmz8o1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lws0xqoUac1r6e6yeo1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lwoh9dfSTH1r3bozqo1_500
Домът на Анастасия Tumblr_lxfi2wluoG1qhk8zvo1_500
Върнете се в началото Go down
Анастасия де Уинтър
Анастасия де Уинтър

Домът на Анастасия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Анастасия   Домът на Анастасия Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 6:01 pm

-Знам, че не трябва да се разбира - отговорих на въпроса му.
Упътих го как се стига до вкъщи и не след много дълго бяхме пред къщата ми. Излязох от колата и извадих ключовете си от чантата. Отворих вратата и с весел лай до вратата притича Айси.
-А, да.. малка подробност - казах и погледнах Айси.
-Имам куче - добаавих, казвайки вече очевидното и се засмях. Влязох навътре, изчаквайки и Харпър да влезе.
Харпър Дейл
Крал на Агроментите
Крал на Агроментите
Харпър Дейл

Брой мнения : 1042
Точки : 1147
Местожителство : Рейнтаун/окръг Ендет

Character sheet
Окръг : Ендет
Накратко за героя : Агромент с душа.Най-добрата му приятелка го подържа жив.Имабратовчед ск ойто се мрази и е прослувут с това,че спи с всяка жена.Не може да намери една с която да остане освен ако тя не го грабне с нещо.Мрази монотоният ивот и скуката.Обожава мотори и всичко,което е извън "етикета" на кралският живот.Въпреки,че има такова поведение той отговаря сериозно за народа си и се мъчи да направи всичко за тях.
Отличителни белези: Има татуси по ръцете и на левият хълбок.Обица на едното ухо и харесва ланеци.

Домът на Анастасия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Анастасия   Домът на Анастасия Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 6:20 pm

Ухилих се и погалих кучето и по главата:
-Супер!-харесвах кучетата.Естествено не си гледах тъй като не можех да си купя ново всеки ден,а околните щяха да го убият с едно докосване.
-Сега какво?-задавах този въпрос за пореден път тази вечер.Аз знаех какво ще стане,какво исках да стане,но не знаех и за нея какво е.Подпрях се на стената и огледах къщата.Не беше замък ,но беше доста:
-Имаш хубава къща!-довърших на глас и я погледнах,като и смигнах.
http://losangeles.bulgarianforum.net/forum
Анастасия де Уинтър
Анастасия де Уинтър

Домът на Анастасия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Анастасия   Домът на Анастасия Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 6:30 pm

Ритнах малката топчица на Айси надалеч, за да не ми се мотае в краката и явно започна да си играе с нея, понеже не се появи след това.
-Благодаря - казах, относно думите му за къщата.
Погледнах празното място в хола, където преди седеше пианото, но вече го нямаше, не и след пожара. Затова сега къщата беше скована от тишина.
-Ами какво.. нали дойдохме, за да не сме пред любопитните погледи на зяпачите - казах и се усмиханх, приближавайки се бавно към него.
Харпър Дейл
Крал на Агроментите
Крал на Агроментите
Харпър Дейл

Брой мнения : 1042
Точки : 1147
Местожителство : Рейнтаун/окръг Ендет

Character sheet
Окръг : Ендет
Накратко за героя : Агромент с душа.Най-добрата му приятелка го подържа жив.Имабратовчед ск ойто се мрази и е прослувут с това,че спи с всяка жена.Не може да намери една с която да остане освен ако тя не го грабне с нещо.Мрази монотоният ивот и скуката.Обожава мотори и всичко,което е извън "етикета" на кралският живот.Въпреки,че има такова поведение той отговаря сериозно за народа си и се мъчи да направи всичко за тях.
Отличителни белези: Има татуси по ръцете и на левият хълбок.Обица на едното ухо и харесва ланеци.

Домът на Анастасия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Анастасия   Домът на Анастасия Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 6:46 pm

На свой ред направих няколко крачки към нея и я прегърнах:
-Съжалявам.Не знам как да го кажа,но няма да се получи.-поклатих глава.Да дойдох до тук за какво?Нищо.И аз бях този който се дръпна.Погледнах я и казах:
-Довиждане красавице.Не се знае кога ще е другата ни среща,но тогава много тайни ще бъдат разкрити!-тръгнах към вратата оставяйки я зад себе си.Не исках да го правя,но го направих.Без поводи за разпри и войни.

П.П. ИЗвинявай,обаче ако искаш ще пишем някой друг път.
http://losangeles.bulgarianforum.net/forum
Анастасия де Уинтър
Анастасия де Уинтър

Домът на Анастасия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Анастасия   Домът на Анастасия Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 7:11 pm

Може би от това ми олекна, знаейки че нямаше да е правилно. Може би аз щях да спра. Може би щях да се дръпна. Всичко беше "може би", но не съжалявах, че не стана нищо.
-До скоро, може би - казах с усмивка и когато тръгна затворих вратата и моментално затърсих дистанцинното на климатика. Кога тук беше станало толкова студено?! Погледът ми отново се плъзна към празното пространство в хола, а пред очите ми сякаш се случваше онова преди 10 години. Разтърсих глава и седнах на дивана. Това беше минало, нямаше да се повтори, той беше мъртъв и нямаше как да се опита отново да ме нарани. Качих се в стаята си и първото, което забелязах, беше как Айси ръфа каишката на една от обувките ми. Оставих я.. и без това вече я беше нахапала. Седнах на леглото и се загледах към кучето, скоро усетих акк започвам да се унасям. Може би текилите бяха виновни за това..
Sponsored content

Домът на Анастасия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Анастасия   Домът на Анастасия Icon_minitime

Домът на Анастасия
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Домът на Джена Морган
» Домът на Брандън и Лаура ^^